Entreprenörer för installation av VA

Med stor hjälp av Lars Hermansson finns nu fem namngivna entreprenörer som finns till buds för att kunna lösa våra medlemmars installation och hopkoppling av vatten/avlopp.

Utan inbördes ordning och prisbild finns;

Ljungskile Entreprenad AB  ( som tidigare har rekommenderats av Jan Wallberg )

Tomas Grävare AB, Kuröd, Uddevalla ( som tidigare har rekommenderats av boende vid Svensängen som ligger före oss i inkopplingsarbeten för Va )

Uddevalla Entreprenad AB

Jonas Adamssons Entreprenad AB, Holma Gård ganska nära Torps köpcenter

JP RÖR,  Uddevalla  som samarbetar med Torbjörns Grävtjänst och där kan Du med fördel ange telefonnummer eftersom de är lite svårare att hitta:0522-356 33 och 0706-756229 ( det senare alltså till Torbjörn som bor i Forshälla )

Lasse Olsson på Dramsvik kan säkert också åta sig vissa grävningar men det förutsätter förstås att arbeten inte kolliderar med vårens jordbruksarbete. Enbart grävningar då och kanske i samarbete med någon rörfirma som ej omnämnts här exempelvis Ljungskile VVS eller annan.

 

Lasse har mobiltelefonnummer 0705-9 85455 och vanlig tel. 85455.

Dessa  företag finnas också på nätet med egna hemsidor och är förhållandevis stora också. Det är inte svårt att hitta dem i kataloger eller via nätet och medlemmar kan själva studera hemsidor och jämföra.

 Mvh

Styrelsen

--> -->