Bredband i Sjöskogen

Inbjudan till informationsmöte om anslutning till Stadsnät, fiberanslutning för Bredband, TV och Telefoni.

På tisdag den 5:e april kommer Uddevalla Energi och informerar om våra möjligheter att ansluta oss till Uddevalla stadsnät, fibernät, och därmed få tillgång till TV, Bredband och Telefoni. Enligt tidigare intresse-anmälan så angavs en anslutningsavgift om 25 000 Kr.

Då det finns plats att dra in fiberkabel i den kanalisation som används till Kabel-TV nätet får vi en halverad anslutningsavgift, 12 500 Kr. OBS, förutsätter att det finns rör hela vägen fram och in i fastigheten där medikonverter skall monteras.

Om detta inte finns får varje fastighetsägare stå för detta.

Välkommen till informationsmöte

Tid: Tisdag 5:e April 18:30

Plats: Sjöstugan

Om ni inte har möjlighet att deltaga men har frågor är ni välkomna att skicka dessa till mig så skall jag återkomma med svar. 

Med vänlig hälsning

Styrelsen genom Hans Olsson

E-post: hans@eds-systemteknik.com

Kortfattad ytterligare information om Stadsnät

Stadsnätet ägs och drivs av Uddevalla Energi och för att ansluta sig tar de ut en avgift. Nätet är ett operatörsoberoende nät vilket innebär att varje fastighetsägare har möjlighet att välja någon av de operatörer som finns i nätet och med de tjänster/hastigheter som önskas.

Uddevalla Energi tar inte ut någon ytterligare avgift,trafikavgift eller årsavgift, utan detta betalas av de operatörer som tillhandahåller tjänsterna.

En fördel med de tjänsteleverantörer som finns i stadsnätet är att det är mycket korta bindningstider på abonnemnag, 1-månad.

Detta innebär att en sommarboende kan teckna ett abonnemang under de månader som de har behov av.